Direktlänk till inlägg 20 februari 2011

Min Mike

Av Susanne - 20 februari 2011 13:31

   


Vårt första möte...eller jag det var det ju inte egentligen:-)

Min Mike jobbade som målare,några veckor,på skolan jag gick i på högstadiet.

Många tjejer gick och dreglade..jag låtsades som att han var väl inget märkvärdigt..att han visste om att han var snygg etc.etc...hrm..i själv verket gick jag och spanade på honom i smyg...när ingen annan såg... en gång mötes våra blickar då jag troligen stirrade ut honom...hahaha..

Denna man,kille har jag inte sett sedan dess...denne man,kille har inte funnits i mina tankar på 28år.

Så blev det då en gala i stan jag bor i...en gala mot delfinjakten.

Jag var där med några goda vänner.Helt plötsligt dyker Svenvän upp och säger att han vill presentera en god vän för mig..jag känner mest att varför ska han para ihop mig med någon...hrm!!

Jag lyfter min blick från sms:et jag håller på att skriva...där framför mig ser jag ett par ögon som jag känner igen...och detta på en sekund:-)

DET ÄR JU HAN!!!...målaren från skolan.

Det var som att få en känslomässig knytnäve i magen...jag blev förälskad på 1 sekund..Mycket speciellt!!:-)

Vi satt och pratade några timmar ( vg se bilden)..då han skulle fara från galan så trillade mina tårar direkt då han vände ryggen till...Saknaden var stor...OCH...jag var totalt förvirrad..mina vänner med för den delen.

Vi fortsatte att chatta och träffas som vänner...detta pga att Min Mike var så jäkla trög att han inte fattade att han hittat världens kap...hahaha.

Efter drygt två veckor insåg han att han träffat en kvinna att älska..en kvinna som väntat på någon som honom i hela mitt liv...en kvinna som vill leva tillsammans med en man som kan prata känslor,är omtänksam och bara BÄST!!

Efter dessa två veckor flyttade han in till mig...och jag är sååå glad för det.

Solskenshistoria...Jaaaaa!!:-)

Ha det bäst!! Kramizar från Susansnusan. 
ANNONS
 
Marita

Marita

21 februari 2011 23:07

Kärleken är underbar!

http://vattenhunden.wordpress.com

Susanne

27 februari 2011 14:46

Hej vännen:-)...har glömt var du bor i vårt avlånga land!??...vet bara att det är kallt alltid typ..hahaha

 
Ingen bild

Jessica

2 mars 2011 18:31

Hahahah....oooo jag avslöjade dej innan du nästan visste det själv..trallalalalal va jag är bra....Härliga känslor..visst är det bra när man hittat rätt

Susanne

2 mars 2011 23:26

Ja det är underbart Jessica:-))
Kramiz på dig din filur:-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Susanne - 31 juli 2012 14:47

       

Av Susanne - 30 juli 2012 22:47


                               Tro,hopp och kärlek...det är vad vi alla människor behöver i våra liv.En tro som håller i förtvivlan och lycka.Ett hopp om att saker kommer att bli bättre eller förbli bra och har du kärleken i ditt hjärta har du ...

Av Susanne - 27 februari 2011 12:16


Hur ska jag göra för att älska? Tro.Hur skall jag göra för att tro? Älska.    Kärleken lämnar mig inget val...   Kramiz i massor/Susansnusan    ...

Av Susanne - 10 februari 2011 17:44

     Ja då var jag här igen...long time... Flammorna ovan ser mysiga ut men just nu känns lågor bara skrämmande...brrr. Vi hade igår em en skorstensbrand i vårt hus.Det hade legat och pyrt ett dygn trodde sotaren.Brandmännen fick ta ut det gl...

Av Susanne - 1 juni 2010 16:39

       Kärleken är långt större och djupare än vi människor någonsin kan tänka oss många gånger....fin och sådär mjuk så det känns som bomull för själen....siden...eller vilket du vill... Att få känna sig älskad för just den man är....att få ...

Presentation

Omröstning

Finns det ett liv efter detta?
 Ja helt klart
 Absolut inte
 Kanske det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ susansnusan med Blogkeen
Följ susansnusan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se