Direktlänk till inlägg 4 maj 2010

Via och Comfort

Av Susanne - 4 maj 2010 23:08


Kvällen idag har bestått av tvätt...tvätt...hänga tvätt...tvätt...hänga tvätt:-)

Jag känner mig som hon ovanpå tvättmaskinen...oj där ljög jag så det small;-)

Storängeln hade ingen tvättid ledig..hrm;-)...och hon ska åka till en väninna i London på torsdag...jajaja vad gör väl det med en bal på slottet:-)

Har även haft en lång konversation med en god vän via chatten på FB...typ 2 timmar:-))..det är så roligt att diskutera och konversera..ojsan..jag höll på att skriva konvertera...hahaha...DET ska jag INTE göra:-)

Vissa människor känns som man känt i många år trots att man nyss träffats..skitkul!!

Nä nu ska Susansnusan sussa kudden

Var rädda om varandra därute!!/Kramiz Susansnusan


 
ANNONS
 
Berith

Berith

5 maj 2010 08:43

Godmorgon =))
Det var ett tag sedan jag var in här ser jag och har nu läst ikapp =))
Du har också haft en del trevliga saker att stå i =)
Underbara bilder i dina inlägg =))
Önskar dig en bra dag =))
Varma kramar =)

http://maxmax.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Susanne - 31 juli 2012 14:47

       

Av Susanne - 30 juli 2012 22:47


                               Tro,hopp och kärlek...det är vad vi alla människor behöver i våra liv.En tro som håller i förtvivlan och lycka.Ett hopp om att saker kommer att bli bättre eller förbli bra och har du kärleken i ditt hjärta har du ...

Av Susanne - 27 februari 2011 12:16


Hur ska jag göra för att älska? Tro.Hur skall jag göra för att tro? Älska.    Kärleken lämnar mig inget val...   Kramiz i massor/Susansnusan    ...

Av Susanne - 20 februari 2011 13:31

    Vårt första möte...eller jag det var det ju inte egentligen:-) Min Mike jobbade som målare,några veckor,på skolan jag gick i på högstadiet. Många tjejer gick och dreglade..jag låtsades som att han var väl inget märkvärdigt..att han visst...

Av Susanne - 10 februari 2011 17:44

     Ja då var jag här igen...long time... Flammorna ovan ser mysiga ut men just nu känns lågor bara skrämmande...brrr. Vi hade igår em en skorstensbrand i vårt hus.Det hade legat och pyrt ett dygn trodde sotaren.Brandmännen fick ta ut det gl...

Presentation

Omröstning

Finns det ett liv efter detta?
 Ja helt klart
 Absolut inte
 Kanske det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ susansnusan med Blogkeen
Följ susansnusan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se