Direktlänk till inlägg 2 maj 2010

Det blir vad du gör den till...dagen:-)

Av Susanne - 2 maj 2010 23:03

   Idag har min dag bestått i att bara vara...ja förutom att snabeldraken har fått jaga alla änglatofflor i huset en stund;-)

Att just fånga dagen är något som alla människor behöver...att låta saker komma till en...att bara vara och njuta av varje stund vi har här på jorden...att vara öppen för nya vägar i livet...att våga följa sitt hjärtas röst....MEN idag har varit en dag då hjärtat talar väldigt otydligt med mig...hrm...jag får inga svar...jag känner...jag tänker...men vågar inte följa det som mitt hjärta säger mig...eller är det för mäktigt för mig att förstå just idag...åhh snälla någon ge mig ett tecken..eller är tecknet att jag ska förstå själv vad som håller på att hända i mitt inre...att meningen är att inte tänka utan bara känna...om det är så så kan detta bli hur mäktigt som helst...Tro mig!!

Nä nu ska Präststuderande( för er som är nya på min blogg så är det så jag kallar mig själv då jag blir djupare än djupast;-) titta på tv och tillåta mig att bara känna en stund..vågar jag!?;-) Klart jag gör...haha

Natti på er alla godingar och sussa gott på kudden/Susansnusan

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Susanne - 31 juli 2012 14:47

       

Av Susanne - 30 juli 2012 22:47


                               Tro,hopp och kärlek...det är vad vi alla människor behöver i våra liv.En tro som håller i förtvivlan och lycka.Ett hopp om att saker kommer att bli bättre eller förbli bra och har du kärleken i ditt hjärta har du ...

Av Susanne - 27 februari 2011 12:16


Hur ska jag göra för att älska? Tro.Hur skall jag göra för att tro? Älska.    Kärleken lämnar mig inget val...   Kramiz i massor/Susansnusan    ...

Av Susanne - 20 februari 2011 13:31

    Vårt första möte...eller jag det var det ju inte egentligen:-) Min Mike jobbade som målare,några veckor,på skolan jag gick i på högstadiet. Många tjejer gick och dreglade..jag låtsades som att han var väl inget märkvärdigt..att han visst...

Av Susanne - 10 februari 2011 17:44

     Ja då var jag här igen...long time... Flammorna ovan ser mysiga ut men just nu känns lågor bara skrämmande...brrr. Vi hade igår em en skorstensbrand i vårt hus.Det hade legat och pyrt ett dygn trodde sotaren.Brandmännen fick ta ut det gl...

Presentation

Omröstning

Finns det ett liv efter detta?
 Ja helt klart
 Absolut inte
 Kanske det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ susansnusan med Blogkeen
Följ susansnusan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se