Direktlänk till inlägg 24 december 2009

En väldigt stämningsfull Lillejulafton

Av Susanne - 24 december 2009 10:30

Igår var jag hos Sven Vän,Mys och Vovven i Sandfield...

Hade stor saknad efter efter min älskling som det dröjer ytterligare 7 veckor innan jag får träffa:-(((

Kände mig sorgsen och tung i min själ när jag anlände till Sandfield men denna känsla förbyttes snabbt till glädje och frid...blev bjuden på en supergod vegetarisk paj och sallad...eller ja...men..va den så god egentligen...men..jag..hrm..HAHAHA..

Nu tramsar jag mig bara..detta pga av att Mys ALDRIG tycker att något hon gör blir gott och bra..Älskade Mys...PAJEN VAR SUPERGOD!!!!...

Efter detta så blev jag nerbjuden i deras nyinredda Spiderbar som ligger under deras hus..OJOJ vilket ställe!!!Julmusik,massor av ljus i stakar på väggar,kandelaber på "baren" och kaffe med pepparkaksglass ala Susansnusan..

Vilken kväll alltså!!!

Tack mina älskade vänner för att ni är just ni!!!

Pussar i massor!!


  

 
ANNONS
 
svenvän

svenvän

24 december 2009 17:01

Tack själv. Vi har alltid plats för dig. om inte, gör vi om ladan till något kul att vistas i. svenvän

http://svenigen.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

&m

25 december 2009 20:23

Tack själv för att du är du och har så mycket positiv energi,ja visst hadde vi en mysig lillejul "om det inte varit för pajen förståss !!"hi,hi,

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Susanne - 31 juli 2012 14:47

       

Av Susanne - 30 juli 2012 22:47


                               Tro,hopp och kärlek...det är vad vi alla människor behöver i våra liv.En tro som håller i förtvivlan och lycka.Ett hopp om att saker kommer att bli bättre eller förbli bra och har du kärleken i ditt hjärta har du ...

Av Susanne - 27 februari 2011 12:16


Hur ska jag göra för att älska? Tro.Hur skall jag göra för att tro? Älska.    Kärleken lämnar mig inget val...   Kramiz i massor/Susansnusan    ...

Av Susanne - 20 februari 2011 13:31

    Vårt första möte...eller jag det var det ju inte egentligen:-) Min Mike jobbade som målare,några veckor,på skolan jag gick i på högstadiet. Många tjejer gick och dreglade..jag låtsades som att han var väl inget märkvärdigt..att han visst...

Av Susanne - 10 februari 2011 17:44

     Ja då var jag här igen...long time... Flammorna ovan ser mysiga ut men just nu känns lågor bara skrämmande...brrr. Vi hade igår em en skorstensbrand i vårt hus.Det hade legat och pyrt ett dygn trodde sotaren.Brandmännen fick ta ut det gl...

Presentation

Omröstning

Finns det ett liv efter detta?
 Ja helt klart
 Absolut inte
 Kanske det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ susansnusan med Blogkeen
Följ susansnusan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se