Direktlänk till inlägg 20 december 2009

Barnhem i Polen

Av Susanne - 20 december 2009 21:40

Mina tankar går just nu till barnen i Polen..jag var förra julen på ett barnhem och hjälpte till...vi hade varit faddrar till en flicka,Paulina i ca två år..och som vi besökt vid ett tidigare tillfälle.Tyvärr fanns inte "vår" tjej på plats...hon hade rymt från barnhemmet några veckor tidigare..ingen visste var hon var:-((

Vi var flera bilar med släp eller takbox som åkte dit.Vartenda utrymme var lastat till bristningsgränsen med julklappar,julmat,godis och övriga bra att ha saker.

Insamlingen hade inga gränser...otroligt vad vi alla kan göra lite var och en...och det blir till något så värdefullt för dessa utsatta barn och ungdomar..

Snacka om vi var efterlängtade...ungarna rusade ut för att möta upp oss när vi kom...dock var vi inte populära bland vissa av personalen som aldrig ens hälsade på oss..de kanske skämdes?? eller kände sig dåliga på något sätt för att inte de kunde glädja barnen på detta sätt??..inte vet jag men jag försöker att validera deras situation i detta fattiga land..Vi hade två underbara dagar på barnhemmet tillsammans med barnen.Det blev MYCKET tårar då vi skulle åka hem.Vissa av barnen sprang eftr bilarna och grät...fy vad extremt jobbig känsla...och vi bortskämda människor som gnäller bara vi har en fis på tvären..alla skulle behöva engagera sig i något sådant projekt för att få upp ögonen på hur bra vi har det i Sverige..Tyvärr är vi inte välkomna dit fler gånger..varför vet vi inte??..ungarna vad tänker dom!?..Det är personalen som satt stopp...väldigt sorgligt:-((


Krama varandra därute och tänk på alla utsatta barn och ungdomar i vår värld 

Gruppkram


          

 
ANNONS
 
Ingen bild

&m

20 december 2009 22:28

skimmt att ni inte får åka dit igen och att tjejen stuckit, men ni bringade ialla fall glädje till de som var där och både de och ni kommer ju att kommma ihåg det resten av era liv,tur att det finns människor som bryr sig

 
Sussi

Sussi

21 december 2009 09:33

Men så trist att ni inte fick komma tillbaka..
Tycker inte personalen att det är kul att bli bortskämda ibland. Fast vem vet.. Barnen kanske är otröstliga en lång stund efteråt så det blir påfrestande för dom! Helst vill dom nog följa med er hem..
Synd att man inte kan göra så mycket för dom! Det är inte alltid pengar kommer fram som man skänker heller!

Sv. Vi firarde med mina föräldrar och syster med familj redan i lördags. Mina föräldrar åkte till Teneriffa i söndags och ska vara borta över jul och nyår. Mina vänner hade lucka med sina familjer också så då passa vi på :-)
Det kommer nog aldrig hända igen att man får chansen

Ha en bra dag
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
svenvän

svenvän

21 december 2009 20:46

tyvär räcker det inte alltid, att man gör sitt bästa för att hjälpa andra människor, som kanske verkligen behöver hjälpen//men ge aldrig upp i tanken. kram svenvän

http://svenigen.bloggplatsen.se

 
Lillen

Lillen

22 december 2009 09:45

Ingen kan göra allt , men alla kan göra något ;)))
Önskar dig en riktigt GOD JUL !!
Kram =))

http://maxmaxbloggplatsen.se

 
Ingen bild

jessica

22 december 2009 22:27

Så hemskt och fruktansvärt att ni inte är välkomna dit mer... när vi har i överflöd och vill dela med oss av vårt goda... men så ses det med onda ögon.... stackars barn... de vuxna bryr jag mej inte om... varför ska man inte kunna få ge lite extra till dessa små (stora) som inte ens bett om att få komma till världen bara för att bo där....kram på dej kära vän.....

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Susanne - 31 juli 2012 14:47

       

Av Susanne - 30 juli 2012 22:47


                               Tro,hopp och kärlek...det är vad vi alla människor behöver i våra liv.En tro som håller i förtvivlan och lycka.Ett hopp om att saker kommer att bli bättre eller förbli bra och har du kärleken i ditt hjärta har du ...

Av Susanne - 27 februari 2011 12:16


Hur ska jag göra för att älska? Tro.Hur skall jag göra för att tro? Älska.    Kärleken lämnar mig inget val...   Kramiz i massor/Susansnusan    ...

Av Susanne - 20 februari 2011 13:31

    Vårt första möte...eller jag det var det ju inte egentligen:-) Min Mike jobbade som målare,några veckor,på skolan jag gick i på högstadiet. Många tjejer gick och dreglade..jag låtsades som att han var väl inget märkvärdigt..att han visst...

Av Susanne - 10 februari 2011 17:44

     Ja då var jag här igen...long time... Flammorna ovan ser mysiga ut men just nu känns lågor bara skrämmande...brrr. Vi hade igår em en skorstensbrand i vårt hus.Det hade legat och pyrt ett dygn trodde sotaren.Brandmännen fick ta ut det gl...

Presentation

Omröstning

Finns det ett liv efter detta?
 Ja helt klart
 Absolut inte
 Kanske det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ susansnusan med Blogkeen
Följ susansnusan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se