Alla inlägg under augusti 2009

Av Susanne - 21 augusti 2009 10:02

 



Godmorgon alla godingar;-))

Solen skiner från en klarblå himmel då jag vaknar och stiger ur förtältet på Landön..jag,Storängeln,Bettan och miss Sazza...har varit här sedan igår em.

..grabbarna Grus var med fram tills inatt då Jonis hämtade dom på väg hem från jobbet..

Har på morgonen tagit mitt "livselixir" och promenerat ner till stranden och bryggan...helt underbart att bara sitta därute på bryggan och insupa de allra första solstrålarna,en båt som kommer åter från en fisketur,måsar som sjunger och ett hav som kluckar sådär tillfredsställt...

Efter detta så var det promenadens tur..rask takt...arbetspuls mellan 138-142...tanken var 30minuter men det blev 40..hehe..kunde inte sluta att gå...njöt av den fina naturen och doften av tång...Åhhh vad jag är glad att jag lever...jag ska fixa detta med mitt fysiska mående!!!!...jag ska..jag ska.!! Tack Herr Höst!!/Susansnusan


Av Susanne - 21 augusti 2009 00:58

"Det är inte det man tänker utan det man gör
som kan förändra tillvaron."





Av Susanne - 21 augusti 2009 00:38


Var igår torsdag hos Herr Höst..mäta,väga,tabeller,snabba kolhydrater,muskelmassa,milda pisksnärtar..

Herr Höst undrade om jag kommer att vara 100% ärlig i min strävan efter att må bättre i kropp och själ!??...helt klart kommer jag att vara ärlig mot Herr Höst...hujedamig...annars viner piskrappen..det jag funderade på då jag körde därifrån är om jag kan vara ärlig mot mig själv..!??

Åt jag något onyttigt??..vad är nyttigt och onyttigt??..men å andra sidan så ska jag skriva dagbok över vad jag stoppar i "matluckan"..

Ska även komma igång med att promenera...30 minuter varje dag...

Skärpa mig drastiskt vad gäller att dricka vatten..hrm...jag känner mig som en kamel..klunk klunk i kistan..tur ändå att jag inte har pucklar...hahaha..

har inga på ryggen i varjefall..mest framtill..:-))

Jag är nog illa tvungen att ta mig igenom detta lilla helvete...vill leva många år till...UTAN att anstränga mig för att ta mig ur bilen,värk i kroppen,vara svullen som en gravid,risk för diverse sjukdomar etc.etc.

DET SKA GÅ!!!..Har jag tagit mig igenom så mycket annat här i livet...som tom.varit etter värre..så ska jag fanimej klara ut att göra detta oxå!!

Tack Herr Höst för att du både Piskar och Peppar!!!:-))

Ska nog gå och ta mig ett choklad innan jag somnar...ja kexchoklad ja..DET är väl ändå nyttigt!!??.....hahaha...skoja bara!!!!

Godnatt alla goa människor och puss på nästippen;-))/Susansnusan

P.S Glöm inte att du är värdefull!!

Av Susanne - 21 augusti 2009 00:17


Min omröstning är klar...Lilla Lugnet fick 50% av 38 röster...2:a blev Eketorpa med 35% och sist kom Villa Fridfull med 15%..

Tack till alla som röstat..ni är med och skapar kultur i kyrkbyn...Lilla Lugnet..det blir något för eftervärlden att bita i.."-Varför döptes detta hus till just detta?...och hur kom de som bodde där fram till just det namnet?..hehe..de kan stå där och klia sig i huvudet om 100år...jag ska inte lämna något efter mig som gör att de lyckas ta reda på detta..hahaha...HEMLIS!!!


Av Susanne - 21 augusti 2009 00:06


Idag fyller Herr Nilsson år..gamle man..hihi...Herr Nilsson och jag har känt varandra sedan vi gick på lekis...det är ju inte sååå många år;-))..men ändå:-))

Vi var t.o.m.ett par..då vi gick i fjärde klass;-)...eller femte!?..var tillsammans ett HELT sommarlov...träffades en gång och spelade fotboll...sedan blev jag dumpad..hrm..har alltid undrat om det var pga att jag var för snygg eller för att jag var en dålig fotbollsspelare..haha..

Hörde en liten turkfågel viska i mitt öra att du bestämt dig för att ge Turklandet en chans nästa år Herr Nilsson...YES!!!...fan vad kul!!

GRATTIS GRATTIS på din dag...är så glad att ha dig som vän!!

Kramelur/Susansnusan


Av Susanne - 20 augusti 2009 20:45


Igår var jag med mitt arbete på rundtur i Ystad...såå jäkla fint där är!!!..

Behövs inga ord...kolla in bilderna!!

Kramiz/Susansnusan

Av Susanne - 18 augusti 2009 00:19


Min älskade broder har bytat skepnad...ingen rädsla för förändringar här inte..haha..pussgurkan;-))...Vad tycks?..Före eller efter?

Ska ta och kolla in lite sista minutenresor en kvart..eller två..sen hopp i bing!!/Sov gott alla goingar/Susansnusan

Av Susanne - 17 augusti 2009 23:23


Min dag idag har varit full av sysslor som vanligt..det som var skillnaden var att en av mina kolleger som varit ledig i tio veckor var idag på plats igen..kul att se henne..Frk Globetrotter..hihi...ja det får bli detta namn på henne....berättar mer senare om varför..

Tog ledigt lite i em och var med Storängeln och handlade färg till hennes lägenhet..det blir lila på en av väggarna i vardagsrummet..nu ska det inredas helt i hennes smak...mycket färg..orientaliskt...hrm..bra smak den goa tösen har..:-))

Min älskade Mamms var oxå och hälsade på en sväng i kyrkbyn..en kopp kaffe

och några mackor i solen på altanen..pulver till mig naturligtvis..hehe..

Undrar om Herr Höst kommer att ta fram piskan på torsdag...eller det blir en mjuk klapp istället för rapp!!??.. sistnämda låter helt klart bäst;-))


P.S Lånad bild


På torsdag och fedag har jag tagit ut lite plustimmar och ska tillbringa två dagar på Landön med Storängeln,Grabbarna Grus och Bettan...ska bli skönt...sudoko,korsord,snacka,dricka kaffe,promenader vid havet och SOL SOL SOL..hihi...jag har redan beställt!!...solen kommer på torsdag!!

Gruppkram/Solälskaren


Presentation

Omröstning

Finns det ett liv efter detta?
 Ja helt klart
 Absolut inte
 Kanske det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16
17 18
19
20 21 22 23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards