Alla inlägg under juli 2009

Av Susanne - 13 juli 2009 23:45


Idag har jag och Jonis varit och kollat husbilar i Örkelljunga...hos "Bengan"..

Vi gick in...och kom ut till bilen... efter tre timmar....och ca 90 husbilar...gäsp...men jäkligt kul.....allt från hirkar från Hedenhös till lyxvarianter för nästan 1.5 mille....

När vi gick bland miljonåken och på väg mot de i 700-900 tusenkronors..kan jag inte låta bli att låtsas vara spekulant....--Älskling...kom!!...dessa är i den prisklass vi räknat på!!!...En äldre strikt man ler och nickar vänligt....en kvinna granskar mig uppifrån och ner...hihihi...Kul!!

Av Susanne - 13 juli 2009 23:27


Att det ska vara sååååå...svårt för mig.....avundas dig NilzGöran(=Nizze) att du kan dricka så mycket;-))...

Det är rejält mycket skärpning som gäller nu alltså.....!!!!!

Min kropp suger åt sig det den får...likt en svamp...men svampen vill gärna att jag stoppar i mig ett och annat Marabouchoklad oxå så jag försöker lyda;-))

Av Susanne - 13 juli 2009 23:21


Nisse äe en katt som gör som man ska göra....dricker mycket vatten...helst direkt ur kökskranen....klart han ska dricka om han är törstig...plutteplutten...;-))

Av Susanne - 13 juli 2009 23:07


Nu har jag laddat över lite foto från mobilkameran...

Bl.a dessa från i lördags då vi var hos S&M och Bamsis...

Vi bjöd dit oss själva...och maten....;-))

Grillad lax i foliepaket i vanlig ordning...kvällens kryddning....citronpeppar,salt och sparris...Mummimums!

Lite senare kom även Carro + Grabbarna Grus...vi satt ute och snacka tills klockan var två på natten...snacka,garva,snacka,garva......-))

Tack för att ni är just ni!!

Hoppas att ni hänger med på fredag då vi ska till Baskemölle:-))

P.S Kolla vad jag hittade på vinden hos er....Konst av S...Du kan du S;-))

Av Susanne - 12 juli 2009 13:50


Idag är det mulet och mörkt på himlen...och jag längtar efter sol och värme på min semester!!!!....30 grader skulle det jättegärna få bli igen...inga problem för mig...eller vad säger du Fru Nilsson;-))) Turklandet i september!??..whiiah!!! Lyssna på länken till den bästa låten i Turkiets historia!!!!


http://www.youtube.com/watch?v=YT1LMA4jJ0g

Av Susanne - 12 juli 2009 13:34


...ja se själv....min nuna på alla sedlar hädanefter....så kan det gå då inte haspen är på

Av Susanne - 12 juli 2009 13:24


I början av juni så fick Jonis några plantor av en kille som han jobbar ihop med..jobbarkompis..kollega...arbetskamrat...ahhh..
...hittar inget ord som passar...kompis,kamrat( ska vi leka sandlådan..typ..hörs detsom..)..kollega..!?...låter för stelt...skit samma....

Dessa har växt till sig och nu bara väntar jag på att få se dessa,röda solrosor!!??....jaja...återstår att se....tjingeling...

Av Susanne - 11 juli 2009 16:30
http:/


http://www.youtube.com/watch?v=ccCnL8hArW8&feature=player_embedded


Denna version av Somewhere over the rainbowe är  oxå sååå vacker...tragiskt att hon inte fick uppleva sitt kändisskap?...eller inte?...en ängel kom...gav hopp...och vände om...

När hon dog i november 1996 var Eva Cassidy okänd.

Helt okänd.

Hon bodde i Bowie utanför Washington i USA. Även där var hon en doldis, och de gånger hon och hennes band hade spelningar på jazzklubben Blues Alley var det för det mesta tomt. Hon lånade 1 000 dollar på sitt kreditkort för att kunna ge ut live-skivan.

Ändå gillade hon den inte när den kom ut.

Innan dess hade Eva Cassidy gjort cd:n "The other side" med Chuck Brown 1992, och hon sjöng med bandet Method Actor på en platta 1987. Alla andra skivor har kommit ut efter hennes död.

Hon dog av cancer, melanom. Eva Cassidy opererade bort en tumör på ryggen några år före sin bortgång, men ingen gjorde några kontroller efteråt. När hon fick ont i höften trodde hon att det berodde på arbetet när hon gjort väggmålningar på en skola. Hon gick med käpp innan hon röntgade benet och det upptäcktes att det var brutet. Cancern hade spridit sig i skelettet och till lungorna. Hon fick veta att hon hade högst tre månader kvar att leva.

Efter diagnosen gjorde hon inga skivinspelningar. Eva Cassidys sista framträdande på scen var när hon sjöng "What a wonderful world" på en gala för henne en tid innan hon dog i november 1996.

Hennes aska ströddes i havet vid Chesapeake Bay, Maryland.


Presentation

Omröstning

Finns det ett liv efter detta?
 Ja helt klart
 Absolut inte
 Kanske det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11 12
13 14 15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards