Alla inlägg under juni 2009

Av Susanne - 9 juni 2009 23:36

Vill visa er vad en väninnas 11 åriga dotter skrev i gästboken på Carros studentfest...fick många ögon att fyllas av tårar..allra mest Carros..

Det var många,många fler vackra och kloka ord som sattes på pränt i denna bok av gästerna...fler kommer så småningom att läggas upp här på bloggen har jag tänkt..Ni är de underbaraste vänner och släktingar jag kan tänka mig!!!


Änglar finns dom??.....ja dom finns...och alla befann sig hos Carro i fredags!!

Puss på glorian../Susansnusan

Av Susanne - 9 juni 2009 23:27

I söndags var det dax för bal för min kära dotter...

Frissan,sminkning,fotografering...och sedan bar det iväg med bil till stadshotellet...tillsammans med kurskavaljeren Gustav...

Såå många vackra tjejer och killar som promenerade över torget..men vackrast var ju naturligtvis min Carro...äpplet faller inte långt från...vad det nu är!?  hahaha....

Lycka till i livet älskade unge!!!





Av Susanne - 9 juni 2009 23:22

Är nu här igen...känns helt ok nu faktiskt:-))

Studenten blev lyckad och Carro har uttryckt vid flera tillfällen att det var en av de bästa dagarna i hennes liv....Härligt!!

Hon blev uppvaktad av så många...vackra blommor,fina presenter och gulliga kort mm.Tack alla att ni gjorde hennes dag så minnesvärd och fin!!

TACK!!!

Kramiz/Susansnusan

Av Susanne - 8 juni 2009 00:28

Jag vill bara göra ett inlägg om att jag varit en upptagen och sjuk kvinna de senaste dagarna...Jag kommer åter under kvällen med en hel del bilder och inlägg..student,bal för Carro mm..

En kram sålänge!!!

Natti/Susan-snoran....aaahhtcho!!!

Av Susanne - 3 juni 2009 10:45

Såhär tjusigt blev det i vårt matrum...nu ska resterande i rummet också fixas så det blir snyggt..jag kan inte bara slängaupp något på väggarna etc..och sedan vara nöjd..nä hellre vänta tills jag kommer på någon idé..

Ja..jag pratar om jag,jag hela tiden...min käre sambo har helt överlåtit inredningen på mig...som tur är..;-))

Om någon skulle se någon låg skänk på Blocket som antingen är i Shabby Chic stil redan eller kan fixas till med lite lasyr får gärna meddela mig..TACK!!

P.s Nu ska jag ut på stadstur....kolla efter en videokamera...handla det mesta till studenten i matväg...träff med Carro och handla smycke till balen..lämna min bärbara dator på jobbet...tvätta bilen..sola en runda...vi ses igen...Tjingeling/Susan snusan

Av Susanne - 3 juni 2009 10:39

 Kevin blev intresserad av mosters blogg!!:-))Är nu själv ute och fotar och skriver!!

Kul att någon i min familj är det:-)

Du och jag Kevin.....Pusspuss



Min älskade systersons blogg har adress:




http://kiwi97.bloggagratis.se

Av Susanne - 2 juni 2009 18:43

...jag är väldigt stressad av att det snart är student så jag har inte tid att ägna mig åt mig själv....ja eller hur!?..idag har det varit nästan bara min dag....Åkte efter fotvården till Bettina på salongen och lade akryl på mina nu så myspysiga fötter...(lade..vad e de för något konstigt ord egentligen!?..heter det så??)

Resultatet blev som en midsommarnattsdröm....

Bettina hade varit inne och sett att jag lagt in bild och skrivit om henne igår...hehehe...hon tyckte jag var en"ungjäkel"!??..blev nästan en komplimang ju:-))

Tack Bettina för att du är du....och en av de finaste och omtänksammaste människor jag vet!! Pusspuss!!


Av Susanne - 2 juni 2009 18:15

Morgonen började med att jag försov mig och vaknade 20minuter innan jag skulle vara på fotvården...hrm...Det blev snabba pix för doggisarna...äta..kissa...bajsa,bajsa,bajsa då käre lille Hugo...måtte ingen hört mig "stressbajsa" jycken...-)))

Blev förlåten...inte av Hugo kanske..men av Betty som gjorde vid mina fötter...En go tant som är pratglad precis som jag..och som är väldigt positivt inställd till det mesta..Visade mig en artikel om en gammal dam som valt att bo på en lyxkryssare, som gick olika rutter bland de karibiska öarna, på heltid istället för serviceboende...gjort detta i något år!!!!...blev billigare för henne att bo så,alltid mycket och god mat,roomservice om hon inte orkade stiga upp någon dag,sjuksköterska och läkare ombord etc.

Jag vet vad jag ska göra när jag blir gammal;-))

P.S Mitt fartyg är så litet och i min fantasi så det syns knappt!!!!:-)))


Presentation

Omröstning

Finns det ett liv efter detta?
 Ja helt klart
 Absolut inte
 Kanske det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards